Over Indumex

 Indumex is gespecialiseerd in elektrische aandrijvingen en luchtbehandelingsapparatuur.

In 1948 werd de basis gelegd voor Indumex, inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een technische groothandel met een gedegen reputatie en een breed assortiment. Via onze webshop kunt u eenvoudig de goederen bestellen die u nodig heeft, wenst u persoonlijk contact of advies dan kunt u ons tijdens kantoortijden bellen of onze showroom bezoeken. Wij hebben o.a. eigen productie van ventilatoren en elektromotoren met productie in Ierland, daarnaast zijn wij technische groothandel met vertegenwoordiging van diverse fabrikanten! Bij Indumex bent u ervan verzekerd dat u een product krijgt met de juiste prijs/prestatie verhouding. Daarnaast doen wij nog steeds reparatie en onderhoud in onze eigen werkplaats aan alles wat elektrisch draait! Ook het volledige onderhoud (op locatie) aan uw machines/ gebouwen behoort tot onze mogelijkheden.

Kortom, voor alles wat elektrisch draait, bel Indumex: +31(0)71 402 9210

Belangrijke update april 2021
Met trots kunnen wij u mededelen dat per april 2021 Indumex BV en Electra Brandt BV zijn gefuseerd. Met deze fusie wordt onze dienstverlening verder uitgebreid en geoptimaliseerd. Vanaf 12 april zijn we gevestigd in het moderne pand van Electra Brandt te Rijnsburg. Onze service blijft zoals u van ons gewend bent!

Ons nieuwe adres: 

Indumex/Electra Brandt BV
Roysloot 10
2231 NZ Rijnsburg 

De digitale adressen blijven onveranderd, te weten: 

info@indumex.nl administratie@indumex.nl factuur@indumex.nl 

U kunt gebruik maken van onze transportservice. 

Nieuwe elektromotoren, ventilatoren , aandrijvingen maar ook reparaties worden in de regio Amsterdam door onze eigen chauffeur gehaald en gebracht.  

Onze webshop “elektromotor-online.nl “ alsmede “Indumex.nl” blijven bestaan.  Het rekeningnummer is veranderd, gelieve hierop attent te zijn. 

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen hebben neem dan contact op met Rene de Wit of Sape Kuiper.
Telnr: +31(0)71 402 9210

motoren